fotografija 1 (23)

Ima i ljepšeg završetka sezone od zlata u kombinaciji i srebra i bronce u duetima na međunarodnom natjecanju? Iako relativno mlado natjecanje, Austrian open iz godine u godinu sve više i više raste pa je tako ove godine nastupilo 10 zemalja (Austrija, Hrvatska, Madžarska, Turska, Češka, Slovačka, Poljska, Malta, Švedska, Bugarska) s 22 kluba sinkroniziranog plivanja. Bilo je predivno natjecati se rame uz rame s izvrsnim Turkinjama, ali i vidjeti uživo nastup fenomenalnih seniorki, austrijskih sestara Alexandri, koje za mjesec dana brane boje Austrije na Olimpijskim igrama u Riju. Želimo im puno sreće!

fotografija 4 (19)

Na natjecanju su nastupile naše kadetkinje Nika Sančanin, Vida Crnjak, Katarina Baković, Laura Sarić, Paola Cesar, Rea Rođak, Iva Brzac, Zara Dautović te osvojile 5. mjesto u duu (Sančanin/Crnjak), 4. mjesto u timu te zlato u kombinaciji.

A Combo

A duet

A Figures

A Team

fotografija 3 (24)  fotografija 5 (12)  fotografija 3 (25)

U dobnoj skupini djevojčica 2006. godište i mlađe, nastupile su Katarina Baković (6. mjesto u solu, 3. mjesto u duetu), Laura Sarić (3. mjesto u duetu s Katarinom), Tara Sudar (19. mjesto solo) te naš ”mini duo” Matea Švabenic, Helena Lučić i Mia Šimac.

B Figures

B Solo

B Duet

fotografija 2 (26)   fotografija 2 (25)

fotografija 1 (24)  fotografija 2 (24)

Mlade nade našeg kluba, ”baby duo” Saša Branković, Tia Martinić i Lara Švabenic su za svoj premijerni nastup u duetu zaradile srebro te oduševile i navijače i suce koji su im dodijelili najviše ocjene za slobodnu rutinu.

C Figures

C Duet

fotografija 5 (11)  fotografija 1 (25)  fotografija 2 (27)

U dugom i dragom sjećanju ostat će nam i posjet Schonnbrunskom zoološkom vrtu, najstarijem na svijetu, posebno posjet šišmišima i pingvinima koji, iako slatki, malo smrde 😉

fotografija (13)

Natjecateljsku sezonu 2015./2016. zatvorili smo odličnim rezultatima! Hvala našim vjernim navijačima koji su i na Bečkim tribinama bili najglasnija podrška!

Velike čestitke svim curama koje su nas učinile ponosnima i preko granice kao i njihovim trenericama! Bravo cure!! Bravo za cijeli ZSK iza kojeg je naporna, ali i vrlo uspješna sezona 😀!

Cjelokupni zapisnik možete preuzeti na: https://1drv.ms/f/s!ArMSCJ3G-BrgsQL1pxH7XHnLsuqt , slike s natjecanja na našoj facebook stranici, a kako je izgledalo završno slikanje i proslava na https://www.youtube.com/watch?v=Yzogi0vHQdI&feature=youtu.be

fotografija 4 (20)