Božićna revija Zagrebačkog sinkro kluba

DSC00158

I ovu godinu smo tradicionalno zaokružili našom Božićnom revijom koja se održala u četvrtak 19.12.2019. na Zimskom plivalištu Mladost. Plivačice su brojnoj publici pokazale što znaju, dok su se izmjenjivali nastup za nastupom, popraćeni uzbuđenjem, suzama, smijehom i gromoglasnim aplauzom za sve plivačice, od najmanjih Ribica pa sve do seniorki.

Posebno su se razveselile dobitnice nagrada za najbolji sinkro crtež: Helena Petrović (1. mjesto, Dupini), Lana Lukanović (2. mjesto, Jelkice), Lorena Leško (3. mjesto, Ribice), te dobitnice nagrada za trud: Gabrijela Leško (Ribice), Nika Gaura (Dupini) i Hana Drakulić Križnjak (Jelkice).

Val emocija sve nas je obuzeo kada smo se prisjetili naše Ane koja će zauvijek ostati s nama, u našim mislima, našim srcima, našim plivačicama… Upravo one od ove godine imaju priliku osvojiti godišnju ”Nagradu Ana Kurtanjek” koju je za sezonu 2018./2019. osvojila Katarina Baković.

DSC00056

Ovim putem se zahvaljujemo plivačicama, roditeljima i prijateljima ovog sporta i Zagrebačkog sinkro kluba na trudu, angažmanu i pomoći jer bez svih vas ništa od ovog ne bi bilo moguće, a posebno sponzorima Multipower, Kala voda, Mali party i Nova forma.

DSC00159_edited