IMG-20180318-WA0023

Ovog vikenda smo nastupili na međunarodnom natjecanju Orka cup u Szekesfehervaru u Mađarskoj u dobnim skupinama kadetkinje i mlađe juniorke u disciplinama: figure, duo, tim i kombinacija. Već prvi dan natjecanja smo zaključili odličnim uspjehom naših plivačica u figurama, od kojih bismo posebno naglasili rezultat Laure Sarić koja je zauzela 4. mjesto (60,5000) u konkurenciji od čak preko 160 natjecateljica.

Drugog dana smo nastavili natjecanje disciplinama kadetski duo (Katarina Baković, Laura Sarić i rezerva: Zara Dautović), koji je nakon odličnog nastupa zauzeo 2. mjesto, te mlađejuniorskim timom (Vuk, Jelić, Sančanin, Presečki, Starman, Brzac, Kralj, Crnjak, rez: Petković, Cesar) koji je sa sveukupnih 62,133 završio na četvrtom mjestu.

Kako šećer uvijek dolazi na kraju, zadnji dan natjecanja je bio posebno sladak, zahvaljujući dvostrukom slavlju u disciplini kombinacija: brončanim mlađim juniorkama (Vuk, Jelić, Sančanin, Presečki, Starman, Brzac, Kralj, Crnjak, Cesar, Rođak, rez: Petković) i zlatnim kadetkinjama (Baković, Sarić, Dautović, Šimac, Stojan, Jadrešić, Čičak, Ružić, Zlabnik, Hećimović, rez: Nedić i Kezele).

Kao i uvijek, posebno zahvaljujemo najboljoj i najglasnijoj podršci s tribina, a trenerima i plivačicama od srca čestitamo i želimo uspješan nastavak sezone!

Rezultate natjecanja možete preuzeti OVDJE:

Result_13under

Result_15_under

IMG-20180318-WA0034