zlatna_ribica

U subotu 06.05. na bazenima Mladost na Savi, održalo se tradicionalno Prvenstvo škola sinkroniziranog plivanja grada Zagreba, Zlatna ribica, u organizaciji Zagrebačkog saveza sinkroniziranog plivanja i zagrebačkih sinkro klubova: HAKSP Mladost, KSP Medveščak, Špoljarić sinkro klub i Zagrebački sinkro klub. Osim navedenih klubova, nastupio je i KSP Sisak.

Zlatna ribica je za mnoge plivačice prvo pravo natjecanje u njihovoj sinkro karijeri, a ove godine je na njemu nastupilo ukupno 160 plivačica koje su se natjecale u 4 grupe: kadetkinje D1 (2005.god. i mlađe, u tekućoj sezoni se mogu natjecati u svim disciplinama), kadetkinje D2 (u tekućoj sezoni se mogu natjecati samo u kombinaciji i figurama), Ribice 1 (2005.god. i mlađe) i Ribice 2 (2002.god. i mlađe).

Naše plivačice su aspolutno dominirale natjecanjem osvojivši sveukupno 3 zlata, 3 srebra i 3 bronce te odlične rezultate u svim grupama od kojih bi posebno naglasili prvih 7 mjesta u najmlađoj grupi Ribice 1 te prve dva među kadetkinjama, najzahtjevnijoj grupi.

Podjela medalja za grupe Ribica 1 i 2 će se održati u subotu 27.05. na Prvenstvu grada Zagreba za kadetkinje na bazenu Utrine, na popodnevnom dijelu programa. Za grupe 1 i 2, medalje će biti dodijeljene na završnoj reviji kluba, u nedjelju 11.06. na Zimskom plivalištu Mladost (Dom sportova).

Zapisnik po skupinama možete preuzeti OVDJE:

KADETKINJE D1

KADETKINJE D2

RIBICE 1

RIBICE 2

Velike čestitke plivačicama i njihovim trenericama!

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!